Χριστίνα Μπόμπα : Στις Φιλιππίνες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης / Η χριστίνα μπόμπα εμφανώς ευδιάθετη, θέλοντας να μας δώσει μία γεύση από το ταξίδι τους και τις δυσκολίες των οικογενειακών διακοπών, ανέβασε ένα βίντεο από τον δρόμο όπου πήγαιναν στον.

Χριστίνα Μπόμπα : Στις Φιλιππίνες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης / Η χριστίνα μπόμπα εμφανώς ευδιάθετη, θέλοντας να μας δώσει μία γεύση από το ταξίδι τους και τις δυσκολίες των οικογενειακών διακοπών, ανέβασε ένα βίντεο από τον δρόμο όπου πήγαιναν στον.. To είπε και το έκανε η χριστίνα μπόμπα όπως γράφει το okmag.gr. Άλλωστε τις θηλάζει και πρέπει συνεχώς να τις ταΐζει. Η χριστίνα μπόμπα μένει όλη μέρα σπίτι και βρίσκεται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τις κόρες της. 7 φορές που απογείωσε το maternity style. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα από την ημέρα που έγιναν γονείς δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα. Η χριστίνα μπόμπα επιστράτευσε την αδερφή της, ελίνα για να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα από την ημέρα που έγιναν γονείς δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία στα social media, όπου κρατάει τα.

Χριστινα Μπομπα : Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό ...
Χριστινα Μπομπα : Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό ... from www.instyle.gr
Μιλάω με τον κόσμο και λέω τη γνώμη μου», λέει χαρακτηριστικά. Η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. To είπε και το έκανε η χριστίνα μπόμπα όπως γράφει το okmag.gr. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία στα social media, όπου κρατάει τα. «εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Η νέα μαμά αποφάσισε να μην στερηθεί μαζί με τον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη τα ταξίδια που τόσο αγαπούν. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήδη από χθες τετάρτη 23/6 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα.

Η σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της τα τελευταία χρόνια ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα μονοπωλούν το ενδιαφέρον όχι μόνο με τη σχέση τους αλλά και με το ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η χριστίνα μπόμπα μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της με μπικίνι για να δείξει τις αλλαγές που έφερε στο σώμα της ο τοκετός. Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μια ακόμα όμορφη φωτογραφία με τα δίδυμα. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς» λίγες ημέρες μετά από τη γέννηση των διδύμων η χριστίνα μπόμπα έκανε την τρίτη το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Παίρνουν μαζί τους όλο τον εξοπλισμό. Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα. Η νέα μαμά αποφάσισε να μην στερηθεί μαζί με τον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη τα ταξίδια που τόσο αγαπούν. Με ένα βίντεο στο instagram, η χριστίνα μπόμπα διακωμωδεί την κατάσταση και αναφέρει πίσω στη θεσούλα μου δείχνοντας μας το σπίτι και τον μωρουδιακό εξοπλισμό.το ευτυχισμένο ζευγάρι που για λίγες μέρες έζησε στιγμές. To είπε και το έκανε η χριστίνα μπόμπα όπως γράφει το okmag.gr. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο κάποιος τη ρώτησε αν γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική τομή 'η πιο τολμηρή απόφαση της ζωής μου' πολλοί ίσως γνωρίζουν πως η χριστίνα είναι ένα κορίτσι με πολλές σπουδές, ενώ ο ίδιος ο σάκης είχε αποκαλύψει πως είχε γνωρίσει τη χριστίνα όταν αυτή εργάζονταν. Ένα τρυφερό βίντεο από τις πρώτες διακοπές που κάνει με τις κόρες της, ανέβασε η χριστίνα μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως ήταν αναμενόμενο από αυτό δεν έλειπε ο σάκης τανιμανίδης. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα από την ημέρα που έγιναν γονείς δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

«εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Η νέα μαμά αποφάσισε να μην στερηθεί μαζί με τον σύζυγό της σάκη τανιμανίδη τα ταξίδια που τόσο αγαπούν. Η γνωστή influencer είναι γεννημένη μητέρα και λατρεύει να περνάει χρόνο και να φροντίζει τα δίδυμα μωρά της. Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγους μήνες ...
Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγους μήνες ... from queen.bbend.net
Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα. H χριστίνα μπόμπα μπήκε στον μήνα της και λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και έριξε ένα χορό στο. Το σχόλιο του σάκη τανιμανίδη. Η χριστίνα μπόμπα είναι πλέον full time μαμά και το απολαμβάνει. Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, πριν την καισαρική! Η χριστίνα μπόμπα μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της με μπικίνι για να δείξει τις αλλαγές που έφερε στο σώμα της ο τοκετός. Η γνωστή influencer είναι γεννημένη μητέρα και λατρεύει να περνάει χρόνο και να φροντίζει τα δίδυμα μωρά της. Μίλησε για τους γονείς της, για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της μητέρας της στη θεσσαλονίκη, αλλά και τις δικές της.

Εύχεται στη μαμά της και σου δείχνει την ομοιότητά τους (photos) μαμά και κόρη εντυπωσιάζουν.

Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Το σχόλιο του σάκη τανιμανίδη. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα από την ημέρα που έγιναν γονείς δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. «δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Μίλησε για τους γονείς της, για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της μητέρας της στη θεσσαλονίκη, αλλά και τις δικές της. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς. To είπε και το έκανε η χριστίνα μπόμπα όπως γράφει το okmag.gr. Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε μια ακόμα όμορφη φωτογραφία με τα δίδυμα. Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο κάποιος τη ρώτησε αν γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική τομή Η χριστίνα μπόμπα είναι πλέον full time μαμά και το απολαμβάνει. Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα. H χριστίνα μπόμπα μπήκε στον μήνα της και λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της και έριξε ένα χορό στο.

Η χριστίνα μπόμπα μένει όλη μέρα σπίτι και βρίσκεται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τις κόρες της. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Η χριστίνα μπόμπα ευχήθηκε και δημόσια στη μητέρα της, γιώτα, για την ονομαστική της εορτή και οι ακόλουθοί της στο instagram σχολίασαν την απίστευτη ομοιότητα μητέρας και κόρης 'η πιο τολμηρή απόφαση της ζωής μου' πολλοί ίσως γνωρίζουν πως η χριστίνα είναι ένα κορίτσι με πολλές σπουδές, ενώ ο ίδιος ο σάκης είχε αποκαλύψει πως είχε γνωρίσει τη χριστίνα όταν αυτή εργάζονταν. Η χριστίνα μπόμπα εμφανώς ευδιάθετη, θέλοντας να μας δώσει μία γεύση από το ταξίδι τους και τις δυσκολίες των οικογενειακών διακοπών, ανέβασε ένα βίντεο από τον δρόμο όπου πήγαιναν στον.

Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Ποιός πρόδωσε το ευχάριστο γεγονός
Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Ποιός πρόδωσε το ευχάριστο γεγονός from dailystarscyprus.com
Η αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, πριν την καισαρική! To είπε και το έκανε η χριστίνα μπόμπα όπως γράφει το okmag.gr. Γονείς για πρώτη φορά έγιναν το μεσημέρι της τετάρτης ο σάκης τανιμανίδης με τη χριστίνα μπόμπα. Η χριστίνα μπόμπα μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της με μπικίνι για να δείξει τις αλλαγές που έφερε στο σώμα της ο τοκετός. Η χριστίνα μπόμπα εμφανώς ευδιάθετη, θέλοντας να μας δώσει μία γεύση από το ταξίδι τους και τις δυσκολίες των οικογενειακών διακοπών, ανέβασε ένα βίντεο από τον δρόμο όπου πήγαιναν στον. Η γνωστή influencer είναι γεννημένη μητέρα και λατρεύει να περνάει χρόνο και να φροντίζει τα δίδυμα μωρά της. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς» λίγες ημέρες μετά από τη γέννηση των διδύμων η χριστίνα μπόμπα έκανε την τρίτη το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήδη από χθες τετάρτη 23/6 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα.

Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήδη από χθες τετάρτη 23/6 κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα.

Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα. «δεν χρειάζεται να με βρίζετε. 7 φορές που απογείωσε το maternity style. Η χριστίνα μπόμπα είναι πλέον full time μαμά και το απολαμβάνει. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία στα social media, όπου κρατάει τα. Είναι περισσότερο τρομακτικό το να νοσήσεις παρά το να εμβολιαστείς. Η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Λίγο πριν γεννήσει, δείτε τον ξέφρενο χορό της. Η χριστίνα μπόμπα μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της με μπικίνι για να δείξει τις αλλαγές που έφερε στο σώμα της ο τοκετός. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. «εμείς έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε στον κόσμο και να τον παρακινήσουμε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς» λίγες ημέρες μετά από τη γέννηση των διδύμων η χριστίνα μπόμπα έκανε την τρίτη το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Η χριστίνα μπόμπα μένει όλη μέρα σπίτι και βρίσκεται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τις κόρες της.